28/1/09

Λίγα λόγια για αρχή

Σας καλωσορίζω στο ιστολόγιο ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ

Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν αρκετό καιρό τη δημιουργία τέτοιας στήλης, εκμεταλλευόμενος τόσο το παρατσούκλι μου (γιούχου) ως προς το τίτλο, όσο και την μεγάλη ελευθερία λόγου που προσφέρει το Internet.
Το τι περιεχόμενο θα έχουν τα κείμενα, δε το γνωρίζω. Όπως δε γνωρίζω και την αποδοχή που θα έχουν από τους αναγνώστες - δηλαδή εσας. Η βασική ιδέα έχει να κάνει με τα γεγονότα και τις εξελίξεις (αγωνιστικές και μή) που αφορούν την αγαπημένη μου ομάδα την Προοδευτική. Αλλά αν υπάρχει κάτι εξωγηπεδικό, που να αφορά την καθημερινότητά μας, τα προβλήματα και ότιδήποτε άλλο άξιο αναφοράς, θα το διαβάζετε εδώ.
Το σίγουρο είναι ότι από εδώ θα διαβάζετε ελεύθερες απόψεις και κάθε σχόλιο θα είναι αποδεκτό.
Επειδή συμμετέχω στην ομάδα του vissiniclubnogate.blogspot.com και από σεβασμό και μόνο στη δουλειά που γίνεται εκεί, όλα μου τα κείμενα θα δημοσιεύονται πρώτα εκεί και μετά από 3-4 ημέρες θα δημοσιεύονται και εδώ.
Δε θέλω να κουράσω περισσότερο με το πρόλογο. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση και περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας στο giouharismata@yahoo.gr ή προσθέστε τα σχόλιά σας για κάθε κείμενο στο σχετικό link που ακολουθεί μετά από κάθε ανάρτηση.

Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου